Workshop

En målrettet workshop - med jer i fokus

Når I booker en workshop hos os, lover vi, at den bliver tilpasset præcis til jeres behov. Workshoppen vil have jeres håndværksvirksomhed og de konkrete ting, I gerne vil arbejde med eller har problemer med i fokus.

play your talent - undgå dobbeltarbejde og optimer kommunikation

Udnyt jeres potentiale og sæt talenter i spil

Play Your Talent er løsningen til konflikthåndtering og bedre kommunikation. Med en Play Your Talent workshop, hjælper vi jer med at identificere og udnytte styrker og talenter hos både ledere og medarbejdere og hvordan I sætter jeres talenter i spil. Vidste du, at når vores talenter er sat i spil, kan vi øge produktiviteten med op til 6 gange?

I vil blive klogere på:

Løs Konflikterne og øg arbejdsglæden

Konflikthåndtering

At håndtere konflikter hurtigt og effektivt er afgørende for at opretholde en velfungerende arbejdsplads. Med et kursus i konflikthåndtering får I værktøjer til at håndtere og løse konflikter konstruktivt og vil som udbytte opleve et mere positivt og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø. Vi tilbyder konflikthåndtering både til ledergrupper og medarbejdere.

Strategi & rådgivning

Strategisk forretningsoptimering

Vil du tage din virksomhed til næste niveau? Få et overblik over, hvad fremtiden bringer af muligheder og trusler, og lad os sætte det sammen med dine ønsker for virksomheden. Med udgangspunkt I jeres værdier, kultur og nuværende situation, definerer vi de strategiske tiltag, der skal hjælpe jer opnå jeres drømme.

Sammen skaber vi fundamentet, der skal bære jeres fremtid og går i dybden med: