Om Os

Din foretrukne samarbejdspartner

Vil du optimere din virksomhed og har du brug for en ny måde at tænke på? Vi har løsningen til dig. Vi er Danmarks eneste administrationssetup, der tilbyder hele pakken.

Easy-admin indebærer alt fra rådgivning, administrationsservice med bogholder, sekretær- og PA-service samt strategien, der tager din virksomhed til nye højder. Vi dækker alle grene af dit behov.

Om Os

Vi er easy-admin

Vi er fremtidens løsning for hele håndværkerbranchen.

Vores løsning er systematisering, struktur og overblik. Vi ved godt, at der er meget, at holde styr på, når man driver virksomhed i håndværksbranchen.

Derfor skaber vi overblikket for dig.

Vi sætter din virksomhed i system

Vi ved, at struktur og ordentlighed giver plus på bundlinjen

Derfor tilbyder vi en samlet pakke, der dækker daglig bogføring, sparring til daglig drift med back-office, løn, administration, strategimøde, håndtering af e-boks og favorable samarbejdsaftaler – med mulighed for rådgivning, PA- og sekretær-service når har brug for det.

Du får derudover adgang til fire årlige netværksmøder, hvor du kan sparre med ligesindede og få inspiration i form af relevante oplægsholdere.

Struktur

Vi holder styr på regler og deadlines for dig og tager os af alt det administrative i din virksomhed. Du får det fulde overblik over din forretning og tilgang til alt nødvendigt data.

Ordentlighed

Vi gør tingene ordentligt. Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse. Derfor leverer vi altid den bedst mulige løsning som vi skræddersyer til hver enkelt kunde.

Tilgængelighed

Vi er her altid for dig. Vi lægger vægt på, at du kan få fat på os, når du har brug for det. Vi er fleksible og engagerer os i vores kunder og vi altid er her for dig – især når det brænder på.

Vi holder det simpelt

Du skal fokusere på det, du er bedst til. Så tager vi os af resten. Hvorfor ikke outsource det du kan, så du får mere tid som du kan bruge på det du kan lide eller din fritid?

Mød Os

Teamet Bag

Jakob Boie Pedersen

Adm. Direktør

Vicky Thyssen

Kontorchef

Nicolai Filipsen

Regnskabsansvarlig

Willam Dalsted

Philip Filipsen

Mød Vores Kunder

Vi gør hverdagen nemmere for andre mestre

Der er intet mere værdifuldt for os end vores kunders succes.

Kontakt Os

Vil Du Optimere Din Virksomhed?

Hvorfor ikke gøre dit liv lettere - så du kan fokusere på det, du er bedst til.

Få Et Uforpligtende Tilbud

Udfyld formularen, så ringer vi til dig og fortæller dig, hvad vi kan gøre for dig.